Studentresan är ett minne för livet

Att ta på studentresa är ett minne för livet, någonting man aldrig glömmer. Det finns ett brett utbud och många billiga studentresor att välja mellan så det kan vara lite besvärligt att hitta rätt i resedjungeln. Populära resmål är Ayia Napa, Sunny beach och Magaluf. För att göra det lite lättare vill jag ge mina bästa tips och en liten guide till mina favorit studentresor till Ayia Napa och Magaluf men också Sunny beach som var helt fantastiskt!

Min studentresa var inte så som man normalt gör när man åker på studentresa. Hela min klass tog till olika ställen och reste runt i 3 veckor. Så mina rekommendationer till billiga studentresor är baserade på vilka ställen jag tyckte va bäst men även hur man ska hitta de bästa ställena på nätet för bla. studentresor till Magaluf.

Studentresor till Magaluf är en enda stor och lång fest! Men även om det är mycket fest så fick jag möjligheten att uppleva en helt ny kultur. Fantastiska människor och ett nytt språk. Jag är också matälskare så att komma på studentresa till Magaluf var helt fantastiskt.

Nästa stopp hade jag höga förväntningar på. Det var nämligen Sunny beach. Jag hade hört så mycket innan jag skulle dit att det skulle vara den ultimata studentresan att åka på tillsammans med sina klasskamrater. Men wow, Sunny beach överträffade till och med mina förväntningar.

Priset var viktigt för oss

Är man student, som man är när man tar på studentresor, så vill man också ha det till ett bra pris. Jag gjorde mycket research för att hitta billiga studentresor och hittade till slut Uptours som specialiserar sig i att erbjuda studentresor till Magaluf men också ställen som Ayia Napa och Sunny beach. Men även om det är billiga studentresor så kommer du garanterat inte bli besviken. Upplevelsen är helt fantastik och man får verkligen valuta för pengarna.

 

Studentresor är något som man göra riktigt mycket av. Det finns många olika destinationer som du säkert förstår men en sida som har ett bra utbud av studentresor är Uptours.
Det bästa är att dem erbjuder billiga studentresor till olika destinationer med fokus på att erbjuda de bästa ställena.

Studentresor till Magaluf är något som dem har stor erfarenhet från så vill man dit är man i trygga händer. Studentresan till Magaluf innebar för oss att vi fick magiska dagar med sol, bad och fest dessutom spenderade vi studentresan med våra bästa vänner!

Som om det inte vore nog är Ayia Napa ett tredje alternativ som förmodligen är Cyperns fetaste partyställe och här mötte vi också många personer i vår egen ålder vilket var riktigt kul.
Skulle jag sammanfatta min erfarenhet från Ayia Napa så är ännu ett paradis och som är svårt att överträffa. Kritvita stränder blandat med god mat och det bästa nattklubbarna är ett framgångsrecept som verkligen fungerar och inte lämnar någon missnöjd. Min erfarenhet var helt underbar.

Min personliga favorit

För att summera lite är studentresan till Magaluf en personlig favorit som jag älskar. En billig studentresa som kommer bjuda på sjudande nöjesliv och när jag var där gjorde vi också en del utflykter till vackra platser. Här finns helt enkelt mycket att se. Men oavsett vilket av resmålen ni åker till så kommer det bli en superupplevelse.

 

 

Inläggsförfattare: admin