5 smarta mobiltillbehör till resan

Att resa kan vara jätteroligt, avslappnande och spännande. Det kan också vara frustrerande och stressigt om man inte har de rätta prylarna med sig. Förra veckan var jag och min partner på semester i Spanien. Vi hade några veckor innan gjort en lista med saker vi ville göra och därtill också en lista med saker vi behövde inför vår resa. Med hjälp av lite praktiska och smarta mobiltillbehör till min smartphone blev resan faktiskt mycket bättre. Jag har därför skrivit en lista med fem roliga och praktiska mobiltillbehör som har bidragit positivt till vår resa. 

  • Bärbar högtalare med Bluetooth receiver 
  • Adapter 
  • Powerbank 
  • Stativ
  • Mobilväska/fodral

Med en bärbar högtalare kan man alltid lyssna på musik när man är på farten. Vår lilla högtalare har varit till stor användning under vår resa. Vi har använt den otroligt mycket på stranden och på vårt hotellrum. Ett annat viktigt tillbehör som är ganska viktig att ta med på resan är en adapter. Många hotell när du reser utomlands kräver en adapter för att du ska kunna ladda mobilen. Utöver en adapter rekommenderar jag även att skaffa en powerbank så att du alltid kan ladda din smartphone när laddaren inte kan användas. Med en powerbank behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut. Oavsett var du är, om det så är på stranden eller i skogen, så kan du alltid ladda din mobil. 

Ta snygga bilder med hjälp av ett stativ

De flesta använder idag sin smartphone till att ta semesterbilder. Ett mobiltillbehör som vi uppskattade väldigt mycket under vår resa var bland annat ett stativ som kunde hålla mobilen när vi tog bilder. Särskilt var det användningsbart när vi ville ta bilder av oss båda, då vi bara behövde sätta upp mobilen i stativet och sätta timern till. Kan i efterhand säga att vi har tagit många fina bilder. Dessutom är stativet väldigt lätt och praktiskt att ta med sig då man kan vika ihop det. Vi kunde båda ha plats med det i väskan utan problem. Detta är ett mobiltillbehör vi varmt kan rekommendera om du vill ta bra och professionella bilder. 

Skydda mobilen med ett fodral

Sista mobiltillbehöret på listan är en mobilväska eller ett fodral till din smartphone. Med ett mobilfodral har du det ultimativa skyddet från slag och repor och det gör det mer behagligt att ta sin dyrbara smartphone med på resan. Det gör det också lättare att ta den med överallt utan att behöva bekymra sig om att den tar skada från packningen. Just ett mobilfodral eller en mobilväska kan även användas som plånbok, vilket är smart när man är ute och reser då man kan samla sina ägodelar ett ställe. Man kan tillexempel ha kort, mynt, biljetter och hörlurar samlat. Detta gör det också lättare att hålla reda på, så att man slipper att gräva i väskan efter sakerna. Ett snyggt fodral eller mobilväska ger även din smartphone ett unikt och lite mer personligt utseende. Jag har varit väldigt glad för mitt blåa fodral. Jag har dessutom ett i rött om jag får lust att byta. 

Inläggsförfattare: admin